Privatlivspolitik

English? Click to read about fly fishing trip to Cuba

Prisen inkluderer:
 • Transport til og fra lufthavnen samt transport og guiding til og fra – samlet 7-8 dages kyst/vadefiskeri på kysterne, i Provinserne Matanzas/Svinebugten samt Santa Claras nordkyster Cayo Romano/Cayo Santa Maria. Fiskeriet er gratis overalt på Cuba, bortset fra nationalparkerne, hvor der skal betales fiskelicens direkte til de lokale myndigheder. Som vi får til en specialpris som andre fisketurister ikke bliver tilbudt! Fiskeriet foregår her fra båd med Park-Guide
Ikke inkluderet i prisen:
 • Fly-billet som du selv køber! Jeg, rejser næsten altid med KLM/AIR FRANCE da de har den bedste service.
 • Prisen for fly billet svinger typisk mellem mellem 4.500 og 7.000 kr.
 • Cubansk visum kan bestilles gennem rejsebureau og koster 455,- kr. Dertil skal du have rejseforsikring.
 • Overnatning/forplejning  (Påregn ca. 2500,- til 3000,- kr. for hele opholdet)
 • Fiskeri i Nationalparkerne. Som aftales og bestilles/betales, lokalt hos myndighederne på Cuba, efter eget ønske.
Informationsmøde om Cuba rejsen:

Afholdes i god tid før rejsen, hvor vi gennemgår hvad du bør medbringe til turen.

Det er ikke muligt at købe fiskegrej i Cuba, derfor gennemgår vi en checkliste for at sikre du har det med du skal bruge. Da det skal være førsteklasses kvalitet grej, kan det være dyrt at skulle investere i måske 2 komplette sæt. Men jeg har færdigmonterede top-sæt i Cuba, som man kan leje på turen (skal bestilles ved tilmelding)

Læs mere om turene længere nede på siden

Hvem arrangerer din fiskerejse på Cuba?

I over 20 år varetog jeg salget af LOOP produkter i flere lande som, Tyskland, CH, Østrig, Benelux landene og Danmark.

Dette har givet mig megen viden om de forskellige markeder, og jeg har også med stor glæde fisket i alle de pågældende lande, samt landene i Skandinavien. Men længslen for at prøve nyt og mere heftigt fiskeri har bragt mig så langt væk som til Argentina, hvor jeg havde fiske- og naturoplevelser jeg aldrig vil glemme. Men noget der altid har tiltalt og tiltrukket mig er det tropiske fiskeri, og da jeg første gang besøgte CUBA blev jeg med det samme forelsket i alt på den Ø.

Fiskeriet, både med spinne og fluestang, er som at komme i himmelen, hvad mere kan man ønske sig, og vejret, ja det er jo godt altid godt, vandet er varmt, rommen og cigarerne er billige og smager kanon, befolkningen er sød, imødekommende og venlig.

Du kan kun føle dig hjemme, og alt stress forsvinder som dug for solen, alle dine drømme om en Caribisk Ø med hvide palme strande, så langt øjet rækker, kan du få opfyldt her! Udover Dansk, taler jeg Tysk, Engelsk samt lidt Spansk, og er nu på 15 år gift med min dejlige Cubanske kone Yuliet. Jeg har gennem nu mange rejser til Cuba lært befolkningen, systemet, og ikke mindst landet meget godt at kende, og færdes i dag hjemvandt og med stor fornøjelse på Cuba.

Da fluefiskeriet altid har været min store hobby har jeg hver gang, jeg har besøgt landet søgt efter de bedste fiskepladser. Jeg har fundet mange rigtigt gode og spændende steder. Men landet er jo også stort og for ikke at dit relative korte ophold går med at køre i tusindvis af kilometer, har jeg fundet nogle af de bedste steder frem i relativ nærhed af Havanna, som her på mine ture er udgangspunktet i Cuba.

Jeg garanterer for at du får et behageligt ophold direkte med, og mellem den Cubanske befolkning, noget som ikke mange andre rejseudbydere tilbyder. Samtidigt er vi altid en lille gruppe på kun 4 personer på hver rejsehold. Du får samtidigt nogle af de bedste fiskeoplevelser, som du vil huske hele livet, og har du først fået Cuba ind under huden er du fortabt, og du vil helt sikkert vende tilbage igen og igen!

Start med at se videoer fra vores Cubature fra 2011 frem til 2015

Rejsens start, dag 1.

Joce Marti Airport, Habana
Joce Marti Airport, Habana

Når du lander i Havannas lufthavn, står jeg klar til at modtage dig.

Herefter går turen ind til Havanna centrum, hvor vi overnatter i Casa Paticular (Privat Cubansk indkvartering)

Gastronomisk er Cuba ikke berømt, men jeg kender et godt sted, hvor vi spiser, inden vi ser på Havannas natteliv, for dem der har kræfter til det.

Cuban Gomida
Cuban Gomida, Cubansk mad, Cuban Meal!

Verado i den vestlige del af Havanna er stedet man bør opleve, her er der fest og farver, hver dag!

Og efterfølgende Malecon, der strækker sig over 7 km. Og som mange cubaner samles ved om aftenen, for at få lidt frisk søbrise.

Malecon
Malecon

Matanzas/Las Salinas/Playa Giron, Trinidad de Cuba/Santa Clara Provinsen/Cayo Santa Maria & Cayo Romano/Cayo Coco.

Dag 2-4.Næste dag efter morgenmaden i Havana går turen sydpå mod Playa Larga/Playa Giron (Svingbugten) ca. 3 timers kørsel fra Havanna.

Playa Giron Hotel
Playa Giron Hotel

Vi ankommer til Hotel Playa Giron ud på eftermiddagen, og indkvarteres i bungalow, med 2 dobb. soveværelser, opholdsstue, fjernsyn, bad/toilet, aircon.

Bungalow Playa Giron
Bungalow Playa Giron

Hotel Playa Giron har all. incl også fri bar, der er stor swimmingpool lige ned til havet, 2 barer, 2 restauranter og et par butikker.

Swimmingpool Giron
Swimmingpool Giron
Hotel Playa Giron
Hotel Playa Giron

Fiskeriet på kysten foregår kun få hundered meter fra hotellet i østlig retning, der er mange mindre flats de næste 6-7 km, ned mod Caleta Buena, men også de næste 35 km. op mod Playa Larga.

Playa Giron, East Coast. 200m. From the Hotel Playa Giron
Playa Giron, East Coast. 200m. From the Hotel Playa Giron

Playa Giron, East Coast

Toptider for fiskeri er fra 6,00 morgen til 9,00 fra ca. 11,00 og til 15,00 er det siesta, fiskeriet starter igen eftermiddag fra 16,00 til mørkefald ca. 19,00- 20,00

Vi har 2 overnatninger i Playa Giron, og har frit fiskeri efter eget ønske på kysten fra Playa Larga og ned til Caleta Buena ca. 40 km. Kystlinie.

Snorkling Bay of Pigs
Snorkling Bay of Pigs

Der er langs hele svinebugten flere steder hvor man kan leje snorkel/dykkerudstyr, og komme på guidede ture!

På kysten er der også en indlands saltvandssø der er 70 m. dyb og som gennem huler er forbundet med havet, også her er der guidede dykkerture!

Crokodill
Crokodill

I Ciénaga de Zapata, der er nationalpark, besøger vi bla. en Krokodille farm, området er det eneste sted på Cuba hvor der er vilde krokodiller!

Caleta Buena!

Hvis du ønsker en dag fri for fiskeri, er Caleta Buena stedet, en stor indsø hvor det er muligt at dykke med fisk i alle regnbuens farver, opholdet her er all. incl. når vi bor på Hotel Playa Giron, der er bar, restaurent, og dykkercenter. Det er kun 7 km Øst for Hotellet, med vor bil ingen problem at besøge.

Caleta Bueno
Caleta Bueno
Caleta Sea-Pool
Caleta Sea-Pool

Efter X dage på Playa Giron, kører vi op til Playa Larga i bunden af Svinebugten, hvor vi har de næste X overnatninger i Hotel Playa Larga.

Vi har X overnatninger i Hotel Playa Larga, i forbindelse med X dages fiskeri, i Cinago de Zapato Nacional Park (Las Salinas & Rio Hatiguanico)

Dag 4-6-8

På dag 4 kører vi mod Santa Clara provinsen ca. 300-500 km Øst for Havana, og ankommer til Caibarein sidst på eftermiddagen, (ca. 6 timers kørsel).

Her bliver vi indkvarteret på Casa Paticular direkte ned til vandet, og vi kan nå at få aftensfiskeriet med inden solnedgang!

Caibarein
Caibarein

Indfaldsvejen til Caibarein, området er kendt for de store, og meget velsmagende krabber!

Kystlinien i Santa Clara provinsen, er meget varieret fra fine badestrande, til mangrove bevoksede kyster!

Caibarein
Caibarein
Kyst 2 Santa Clara Provinsen
Kyst 2 Santa Clara Provinsen
Santa Clara Caibarèin
Santa Clara Caibarèin
Flats
Flats

Vadefiskeri mellem mangrover, hvor Bonefish og Barracudaer holder til!

Kyst 2 Santa Clara Provinsen
Kyst 2 Santa Clara Provinsen
blåt hav
Undertegnede på båden med blåt hav så langt øjet rækker

Masser af flats, så langt øjet rækker!

Barracuda
Barracuda
Jacks
Jacks

På den 8 dag slutter vi fiskeriet om formiddagen og kører tilbage mod Havanna, hvor vi ankommer sidst på eftermiddagen, og bliver indlogeret på Casa Paticular. For dem der har lyst, begiver vi os efter aftensmaden ud i det pulserende natteliv i Havanna centrum, næste dag er der mulighed for at se lidt af byen og handle ind på et stort marked, turen går sidst på eftermiddagen til lufthavnen hvor vi tager afsked med hinanden, efter en forhåbentlig oplevelsesrig tur med masser af fede fiskeoplevelser!

Uffe - Tarpon
Uffe får en tarpon på krogen
Tarpon ombord på båd
…og han får den endda ombord

Michael Ladefoged: +45 2041 8899
Mail: michael.ladefoged @ gmail.com

Vil du lære at fiske med flue?

Tilmeld dig kursus for begyndere i dag!

chevron_rightVælg kursus og se mere
(1) kommentar
Tilføj kommentar
person
email

 1. Hej Michael
  Tak for nogle informative og hyggelige dage.
  Jeg har netop set videoen fra Cuba – spændende, jeg vender tilbage.
  Nu må jeg ud og prøve det jeg har lært imorgen.
  Med venlig hilsen
  Michael