Privatlivspolitik

Denne side har til formål at besvare ofte stillede spørgsmål.

Har du stadig spørgsmål til et kursus eller mig, er du velkommen til at kontakte mig.

(5) kommentarer
Tilføj kommentar
person
email

 1. Jeg bor på Jylland ved Århus. Jeg vil køber og tage med mit egen 2 hånd stang, derfor jeg har spørgsmål hvilken stang jeg skal køber, med hurtig eller medium hurtig aktion? Ved ikke hvilken passer bedst til mig som begynder. Jeg har prøve bage og må ikke bestemme hvilken passer bedst. Vil du godt hjælpe mig i denne sag.
  Mvh
  Zbigniew

  1. Hej Zbigniew.
   Mange tak for din interesse i et 2-håndskursus. Nye kurser for 2021 bliver sat på min side i oktober, så her kan du se hvilke datoer du kan vælge imellem. Jeg vil råde dig til at købe en Xstream Venga 13´9# eller en 14´10#. Det er kanon gode stænger til prisen, de er 4-delte og med medium fast action. Jeg bruger dem selv til mine kurser. Hvad liner angår har jeg designet Xstream skydehoveder med tilhørende cuttingtabel så linerne kan tilpasses til lige nøjagtigt dit fiskevand. Vi har også polyleaders og runningsliner der er tilpasset skydehovederne så det hele er perfekt afballanceret. Grej der er utroligt let at lære at fiske og kaste med. Du kan se mere her:https://2biz.dk/grejkatalog/
   Du er også velkommen til at kontakte mig på telefon, hvis du har yderlige spørgsmål.

 2. Hej Michael
  Jeg vil lære mig at fiske med 2 hånd fluestang. Jeg har fisket med 2 hånd før, men det går ikke så godt, derfor jeg bestemmer at vil starte på 2 hånd kursus for begyndere og lære sig det hele horfra. Jeg er meget int. med underhåndskast. Jeg har fisket og vil fiske flest ved Mandalselven. Hvornår starte igen såden kursus? Jeg tænker om næste år marts/april.
  Jeg bor på

 3. Hej Michael !
  Vil tilmelde mig et af dine kurser, så er det bare ,hvilket jeg ska vælge. Har ved flere lejligheder forsøgt mig som fluefisker, selvlært, via artikler , youtube instruktions videoer osv-osv. Har nogenlunde styr på alt hvad drejer sig om stang-klasser ,linetyper etc.
  Har endnu ikke oplevet at linen har trukket sig helt ud, og dog, men har så bagefter stået og tænkt, hvorn faen gjorde jeg det, og har så ikke efterfølgende ku gøre det igen ss. Vindknuder og fangst af høj græs grene fra træer osv ved jeg til gengæld alt om.
  Så er det, skal jeg vælge et begynder eller et let-øvet kursus (enhånds)
  Mvh
  Jesper

  1. Hej Jesper.

   Du bør tilmelde dig et begynderkursus, så du både får teori og indlæring ind helt fra start.
   Det vi give dig din bedste start, og forståelse for hvordan man gør, så du har værktøjet til at dygtiggøre dig fremover!
   Har du yderlige spørgsmål er du velkommen til at ringe mig på 2041 8899.
   MVH
   Michael